AVTRYKK-utstillingene

kunstnerne

Maria Sundby (1977) er en særdeles aktiv og engasjert samtidskunstner som er mest kjent for installasjoner og maleri. Hun har deltatt på en rekke separate og kollektive utstillinger i inn- og utland. Under AVTRYKK-festivalen stiller Maria ut tresnitt.

Yngve Sortland (1983) jobber med silketrykk i små opplag. Bildene har ofte tema fra filmens verden, med hovedvekt i horror-sjangeren. Uttrykket er enkelt og tydelig. Yngve Sortland jobber også med maleri og tegning. Silketrykkene blir signert under pseudonymet Ghostscreen.

Åse Anda (1954) har et abstrakt og minimalistisk formspråk, der forhåndsbestemte rammer og begrensninger spiller en stor rolle. Anda arbeider prosjektbasert og veksler mellom forskjellige teknikker og uttrykksmåter. Hun har deltatt i en rekke utstillinger i inn- og utland. Under AVTRYKK-festivalen stiller Åse ut silketrykk i store format.

Lars Aurtande (1973) har i flere år arbeidet som illustratør med hovedvekt på illustrasjoner til tidsskrifter og barnebøker. De siste årene har Aurtande utelukkende arbeidet med kunstprosjekter, og under AVTRYKK-festivalen stiller han ut ulike grafiske arbeider.