HIT- og AVTRYKK-festivalen
09.–12. mai 2019

VELKOMMEN TIL GRAFIKKFESTIVAL i Haugesund – ET samarbeid mellom haugesund internasjonale tresnittfestival og avtrykk-festivalen. VI BYR PÅ UTSTILLINGER, SEMINarer, WORKSHOPS OG FEIRING!

Hanne Borchgrenvink

Om festivalen

HIT- og AVTRYKK-festivalen er en omfattende grafikkfestival som finner sted i Haugesund, 09.-12. mai 2019. Festivalen arrangeres i samarbeid mellom Haugesund Billedgalleri og Haugesund Kunstforening.

Les mer

Bilde: Hanne Borchgrevink

Hovedprogram

HIT- og AVTRYKK-festivalens hovedprogram består blant annet av workshops og seminarer som er åpne for alle. I tillegg holdes det utstillinger (fire soloutstillinger og en stor gruppeutstilling), disse åpnes under festivalen, og det blir arrangert byvandringer hvor publikum tas med gjennom utstillingene. Hovedprogrammet er fremdeles under utvikling og vil bli oppdatert fortløpende, så følg med!

Et sideprogram med bidrag fra det lokale kunstlivet er under utforming.

Norske Kunstforeninger, som er oppdragsgiver for AVTRYKK-delen av festivalen, har sitt eget program i tillegg til hovedprogrammet.

 

utstillinger

Under HIT- og AVTRYKK-festivalen åpnes flere utstillinger, både den omfattende gruppeutstillingen HIT-utstillingen 2019, og soloutstillinger med Åse Anda, Lars Aurtande, Yngve Sortland og Maria Sundby.
 

workshops

Vårt rikholdige workshop-program finner du listet i hovedprogrammet! Her finner du mer informasjon om de ulike workshop-holderne, samt kontaktinfo for påmelding.

arrangementer

En rekke arrangementer kommer til å avholdes under festivalen: åpningsfest, seminarer, forelesning, konserter, happenings i byrommet - hold deg oppdatert på våre programsider.
 

bli frivillig

Vi trenger frivillige til festivalen! Hvis du er interessert kan du klikke her for å finne ut hvordan du skal gå frem. Har du spørsmål om hva arbeidet som frivillig omfatter er det bare å spørre.